Vatandaşlar için ilçede el dezenfekte standı bıraktık. (Akçadağ'ı Korumak Senin Ellerinde)

Akçadağ belediyesi tarafından çarşı merkezi başta olmak üzere çeşitli noktalara el dezenfektanı standı kurdu. Belediyesin kurduğu dezenfekte standında vatandaşlar ellerini dezenfekte ediyorlar.

Akçadağ belediye başkan Yardımcısı Eyüı Işık ise “Belediye başkanımız Ali Kazgan’ın direktifleri ile Akçadağ Belediye Başkanlığı Koronavirüs tedbirlerini almaya devam ediyor. İlçenin önemli merkezlerine el dezanfektan Stantı bırakarak halkın sağlığına ne kadar önem verdiğimizin kanıtıdır.”

Akçadağ halkı bu girişimden dolayı belediye başkanı Al, Kazgan ve yetkililere teşekkür etti. Temizlik işleri Müdürü Ömer Güner ve Mustafa Aksoy’da “Tam kadro Koronavirüs’e karşı görev başındayız” ifadesini kullandılar.

Akçadağ bir baştan bir başa, Koronavirüsü’ne karşı tek yürek oldu.