AKÇADAĞ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ YIKIM İŞİ İLANI

Malatya Ä°li AkçadaÄŸ Ä°lçesi Kültür Mahallesi 61 ada 27 nolu parsel üzerinde atıl bulunan Kültür Merkezi Binasının yıkım , yıkım öncesi ve yıkım sonrası oluÅŸacak hurda malzemelerinin satış ihalesi.

T.C.

AKÇADAÄž BELEDÄ°YESÄ°

YIKIM İŞİ İLAN

Ä° L A N

1-Ä°halenin Konusu:

Malatya Ä°li AkçadaÄŸ Ä°lçesi Kültür Mahallesi 61 ada 27 nolu parsel üzerinde atıl bulunan Kültür Merkezi Binasının yıkım , yıkım öncesi ve yıkım sonrası oluÅŸacak hurda  malzemelerinin satış ihalesi.

2 - İhalenin Yapılış Şekli:

Ä°hale konusu yıkım, 2886 Sayılı Devlet Ä°hale Yasasının 45. Maddesi Açık Teklif(Açık Artırma)  usulü ile ihale edilecektir.

3 - Ä°hale Åžartnamesinin Temini ve Bedeli:

Ä°haleye iÅŸtirak edecek gerçek ve tüzel kiÅŸiler ihale ÅŸartnamesini mesai saatleri içerisinde 200,00TL Simgesi karşılığında AkçadaÄŸ Belediyesi Muhasebe MüdürlüÄŸünden (DoÄŸu Mah. ) temin edebilirler.

4 - Geçici Teminat Miktarı:

Geçici teminat tutarı Muhammen Bedelin   %3 üdür Geçici teminat nakit olarak ‘‘AkçadaÄŸ Belediyesi Muhasebe MüdürlüÄŸünden alınacak teslimat müzekkeresi ile bankaya yatırılacak veya o iÅŸ için herhangi bir bankada bloke edilerek yatırılabilir. ’Teminat mektubu getirecekler 2886 sayılı Kanuna uygun olarak bankalardan alacakları süresiz teminat mektuplarını vereceklerdir.

5 – Ä°halenin Tarihi Saati Yeri :

Söz konusu yerin ihalesi  11/09/2020 Cuma Saat :14.00 da günü AkçadaÄŸ Belediyesi Hizmet Binası () Encümen Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

6 - Ä°haleye Katılmak Ä°çin Ä°stenen Belgeler:

a) Geçici teminatı yatırdığına dair belge

b) İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname

c) Kanuni ikametgâh belgesi (Gerçek kiÅŸiler için)

d) Noterden tasdikli nüfus cüzdanı sureti( Gerçek kiÅŸiler için)

e) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi (adres beyanı), ayrıca irtibat için telefon veya faks numarası

f) Tüzel kiÅŸi olması halinde, mevzuatı gereÄŸi tüzel kiÅŸiliÄŸin siciline kayıtlı bulunduÄŸu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihale tarihinin içerisinde bulunduÄŸu yılda alınmış, tüzel kiÅŸiliÄŸin sicile kayıtlı olduÄŸuna dair belge ve faaliyet belgesi (Güncel)

g) Ortak giriÅŸim olması halinde noter tasdikli ortak giriÅŸim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleÅŸmesi ve ortak giriÅŸimi oluÅŸturan gerçek ve tüzel kiÅŸilerin her biri istenen belgeleri vereceklerdir.

h) Åžartname bedelinin ödendiÄŸine dair makbuz

ı) Vergi borcu olmadığına dair Vergi Dairesinden alınmış borcu yoktur yazısı.(Güncel)

i) Tüzel kiÅŸi olması halinde teklif vermeye yetkili olduÄŸunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri

j) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kiÅŸinin ihaleye katılmaya iliÅŸkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

k) Ä°haleye katılacak olan yüklenici yıkımı yapılacak taşınmazın yerini bildiÄŸine ve gördüÄŸüne dair belge(dilekçe) sunacaktır.

l)Ä°ÅŸ deneyimini gösteren belge (Ä°ÅŸ deneyim olarak son 10 yıl içerisinde resmi kurumlardan alınmış yıkım iÅŸlerine ait iÅŸ bitirme belgesi. Ä°ÅŸ deneyim belgesi ihale tahmini bedelinin %50 ’sini karşılamakzorundadır), Benzer iÅŸ olarak yıkım iÅŸleri veya çelik konstrüksiyon veya her türlü metal sökümü iÅŸleri kabul edilecektir. Ä°nÅŸaat Mühendisi diploması ihale konusu benzer iÅŸlere denk sayılacaktır.

m)Çevre Åžehircilik Bakanlığı veya Ä°l Müdürlükleri aracılığıyla verilen Tehlikesiz Atıklar Toplama ve Ayırma Belgeleri

7- Ä°hale Komisyonu olan Ä°l Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

8-Ä°haleden  doÄŸan ya da doÄŸacak her türlü vergi, resim, harç, tapu harçları, alım satım giderleri, sözleÅŸme giderleri ile bilumum tüm giderler ihale üzerinde kalan tarafından ödenecektir.

9- Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon baÅŸkanlığının adresi ile hangi iÅŸe ait olduÄŸu, isteklinin adı, soyadı ve açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon baÅŸkanlığına ulaÅŸması ÅŸarttır. Postadaki gecikme nedeniyle iÅŸleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Komisyon baÅŸkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

10-Ä°hale ilanı ve ÅŸartnamelerde belirtilmeyen hususlarda 2886 sayılı Devlet Ä°hale Kanunu hükümleri uygulanır.

SIRA NO

Ä°li