Yapex Fuarı'nda Akçadağ Standı Yoğun İlgi Gördü

Antalya Expo Center'da düzenlenen YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda, AkçadaÄŸ Belediyesi tarafından açılan stant yoÄŸun ilgi gördü.

Antalya Expo Center'da 14 Kasım tarihinde açılan ve içerisinde Türkiye'nin birçok yerinden belediye ile yapı ve restorasyon firmalarının yer aldığı YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda, AkçadaÄŸ Belediyesi'nin açmış olduÄŸu stant ziyaretçi akınına uÄŸradı. Ziyaretçilere özellikle AkçadaÄŸ'da bulunan Levent Vadisi ve Sultansuyu Harası'nın tanıtımı yapılırken diÄŸer AkçadaÄŸ ilçesine ait yöresel ürünlerin ikramı da yapıldı. Gelen ziyaretçilere AkçadaÄŸ Ä°lçesinin tarihi hakkında bilgi verilirken, AkçadaÄŸ Belediyesi tarafından hazırlanan el broÅŸürleri de ziyaretçilere dağıtılarak bilgiler verildi. Ziyaretçiler AkçadaÄŸ'ın kültürel tarihini inceleyerek Levent Vadisi'ne hayran kaldıklarını dile getirdi.

AkçadaÄŸ Belediyesi fuar kapsamında Tarihi Kentler BirliÄŸi tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması"nda ' Levent Vadisi ve Seyir Terası Projesi '  ile Uygulama Ödülü'nün de sahibi oldu. YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda AkçadaÄŸ Belediyesini Fuara katılan Belediyelerin yanı sıra fuar alanında stant açan katılımcı firmalarda ziyaret etti. AkçadaÄŸ Belediyesi açmış olduÄŸu standı ÇEKÜL Vakfı ve TKB Danışma Kurulu BaÅŸkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Tarihi Kentler BirliÄŸi ve Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Nihat Çiftçi'de ziyaret etti.

Sayfayı paylaş