Kilitli Parke Taşı Ve Bordür Döşemesi Yapım İşi

AKÇADAÄž Belediyesine baÄŸlı Dedeköy, Keklikpınarı, KasımuÅŸağı, TaÅŸevler, Aksüt ve Esenli mahallelerine Kilitli Parke Taşı, Bordür döÅŸemesi Yapım Ä°ÅŸi (Malzeme, Nakliye, Ä°ÅŸçilik Tüm Giderler Dahil) yapım iÅŸi 4734 sayılı Kamu Ä°hale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Ä°haleye iliÅŸkin ayrıntılı bilgiler aÅŸağıda yer almaktadır.

AKÇADAÄž BELEDÄ°YESÄ° MALÄ° HÄ°ZMETLER MÜDÜRLÜÄžÜ
AKÇADAÄž Belediyesine baÄŸlı Dedeköy, Keklikpınarı, KasımuÅŸağı, TaÅŸevler, Aksüt ve Esenli mahallelerine Kilitli Parke Taşı, Bordür döÅŸemesi Yapım Ä°ÅŸi (Malzeme, Nakliye, Ä°ÅŸçilik Tüm Giderler Dahil) yapım iÅŸi 4734 sayılı Kamu Ä°hale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  Ä°haleye iliÅŸkin ayrıntılı bilgiler aÅŸağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası

2020/395245

1-Ä°darenin

a) Adresi

DOÄžU MAHALLESÄ° ÖREN CADDESÄ° 44600 AKÇADAÄž/MALATYA

b) Telefon ve faks numarası

c) Elektronik Posta Adresi

:

ç) Ä°hale dokümanının görülebileceÄŸi internet adresi

2-İhale konusu yapım işinin

a) NiteliÄŸi, türü ve miktarı

:

8 cm yüksekliÄŸinde normal çimentolu buhar kürlü beton parke taşı ile döÅŸeme kaplaması yapılması (her ebat, renk ve desende) 30.000 m2 50x20x10 cm boyutlarında normal çimentolu buhar kürlü beton bordür döÅŸenmesi (pahlı, her renk) 6.000 m2
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari ÅŸartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer

:

AkçadaÄŸ Belediyesine baÄŸlı Dedeköy, Keklikpınarı, KasımuÅŸağı, TaÅŸevler, Aksüt ve Esenli mahalleleri

c) Ä°ÅŸe baÅŸlama tarihi

SözleÅŸmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç) Ä°ÅŸin süresi

:

Yer tesliminden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

3- Ä°halenin

a) Yapılacağı yer

AkçadaÄŸ Belediye BaÅŸkanlığı Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati

19.08.2020 - 14:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. Ä°haleye katılma ÅŸartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduÄŸunu gösteren Ä°mza Beyannamesi veya Ä°mza Sirküleri.
4.1.2.1. Gerçek kiÅŸi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.2.2. Tüzel kiÅŸi olması halinde, ilgisine göre tüzel kiÅŸiliÄŸin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kiÅŸiliÄŸin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kiÅŸiliÄŸin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Åžekli ve içeriÄŸi Ä°dari Åžartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Åžekli ve içeriÄŸi Ä°dari Åžartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5Ä°hale konusu iÅŸte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak iÅŸin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kiÅŸi tarafından iÅŸ deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kiÅŸiliÄŸin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müÅŸavir ya da serbest muhasebeci mali müÅŸavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiÄŸi tarihten geriye doÄŸru son bir yıldır kesintisiz olarak bu ÅŸartın korunduÄŸunu gösteren belge.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Ä°ÅŸ deneyim belgeleri:

Son on beÅŸ yıl içinde bedel içeren bir sözleÅŸme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 80 oranından az olmamak üzere ihale konusu iÅŸ veya benzer iÅŸlere iliÅŸkin iÅŸ deneyimini gösteren belgeler.

4.4.Bu ihalede benzer iÅŸ olarak kabul edilecek iÅŸler ve benzer iÅŸlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:

4.4.1. Bu ihalede benzer iÅŸ olarak kabul edilecek iÅŸler:

A-V Grubu iÅŸler

4.4.2. Benzer iÅŸe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:

Ä°nÅŸaat Mühendisi / Mimar

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Ä°haleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. Ä°hale dokümanının görülmesi:
7.1. Ä°hale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. Ä°haleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar AkçadaÄŸ Belediyesi BaÅŸkanlığı Hizmet Binası Mali Hizmetler MüdürlüÄŸü adresine elden teslim edilebileceÄŸi gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. Ä°stekliler tekliflerini, Her bir iÅŸ kaleminin miktarı ile bu iÅŸ kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat ÅŸeklinde verilecektir. Ä°hale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleÅŸme imzalanacaktır.
Bu ihalede, iÅŸin tamamı için teklif verilecektir.

10. Ä°stekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14.DiÄŸer hususlar:

Ä°halede Uygulanacak Sınır DeÄŸer Katsayısı (N) : 1,20
Ä°hale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Sayfayı paylaş