AKÇADAĞ BELEDİYESİ, TYÇP KAPSAMINDA İŞÇİ ALIMI YAPTI

Akçadağ Belediyesi, TYÇP Kapsamında 40 İşçi Alımı Yaptı

Akçadağ Belediyesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 40 personel alımı yaptı.

Akçadağ Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek personeller için Akçadağ Belediyesi Başpınar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimine Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN, Yazı İşleri Müdürü Cihan ÖZDEMİR, Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Erdal ÇELİK ile iş başvurusu yapan vatandaşlar hazır bulundu.

199 KİŞİ BAŞVURDU, 40 KİŞİ İŞE GİRDİ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN'ın katılımıyla gerçekleşen kura çekimi sonucunda; işe girmek için başvuru yapan 199 aday arasından 40 kişi Akçadağ Belediyesinde işe girmeye hak kazandı.

Akçadağ Belediyesinde altı ay boyunca istihdam edilecek personeller, belediye bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapacaklar.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Akçadağ Belediyesinde işe girmeye hak kazanan vatandaşlara kura sonrasında hayırlı olsun dileklerini iletti.

Akçadağ Belediyesinde işe girmek için başvuru yapan 199 vatandaştan kura çekimi sonrasında 40 personelin belirlendiğini ifade eden Başkan Kazgan, “ İŞ-KUR Müdürlüğü ile imzalanan ‘Toplum Yararına Çalışma’ Programı kapsamında Belediyemizde altı boyunca istihdam edilecek hemşerilerimizi belirlemek üzere kura çekimi gerçekleştirdik. 199 başvuru yapan vatandaşımız arasında isimleri açıklanan 40 vatandaşımızı belediyemizin birimlerinde istihdam edeceğiz. İsimleri çıkan 40 vatandaşımıza İŞ-KUR’un bize vermiş olduğu programı uygulayacağız, sosyal hakları yerine getireceğiz. İsimleri kura ile belirlenen 40 hemşerimize hayırlı olsun diliyorum.” diye konuştu.